Femundløpet

Femundløpet

Som mange har registrert vil Femundløpet legges om kommende vinter. Sjekkpunktet er flyttet fra Trysil til Vidsyn i Flendalen. Det betyr at det er en utmerket anledning for våre medlemmer til å komme i kontakt med de ulike spannene som vil ha innlagt hvile ved Vidsyn. Ikke bare det, traseen inn til og ut fra Vidsyn legges gjennom hytteområdet vårt.

Thomas Bryn er «løypesjef» og han gir følgende beskrivelse av traseen: Nordfra kommer de inn til Støtriset via Petrograd, fortsetter opp til Herjåtåsen og til Fjellia. Fra Fjellia går det videre til Lushattløa, på vestsiden av Gnolla til Vidsyn.

Fra Vidsyn følger traseen skiløypa opp til Krimmelbakken, videre forbi Villmannsbakken, Namløsen, Gnolla og videre mot nord.

Dette gir en unik mulighet for hytteeier til å kunne føle løpet «på pulsen». Fint om medlemmene i Villroa kunne komme opp med ideer til litt aktivitet ved gapahukene. Innkomsten til Vidsyn vil hovedsakelig bli om natten og tidlig om morgenen på lørdag 6.februar, mens store deler av returen vil foregå dagtid.

Det gledelige er at Flendalen har kontrakt for de neste tre årene.

Styret.

Følg Femundløpet på Facebook eller på nettet:


facebook.com/Femundlopet

https://femundlopet.no/